011 311-74-37  |  011 311-74-38

UV LED štampa

UV LED štampa – ROLAND VERSA UV-LEF 300

Ponosni smo vlasnici prve mašine u Srbiji koja je premijerno izložena na sajmu grafike u Italiji, krajem marta 2016.

Flatbed printer - Najnovija generacija Roland UV led serije VERSA UV-LEF 300

Brilijantna štampa sa 7 boja ECO-UV4 najnovije generacije (CMYK+BELA+SJAJ/MAT LAK) obezbeđuje visok kvalitet i postojanost štampe, na ravnim i reljefastim površinama, 3D predmetima do 100mm visine.

Štampa se po prvi put odvija u bidirekciji, što omogućava povećanu produktivnost za 1.6 puta brže u odnosu na prethodne modele LEF-12 i LEF-20. Poseduje po 4 glave za svaku boju i 2 UV LED lampe što uz povećanu radnu površinu značajno ubrzava štampu. Bela i lak se sada izbacuju kroz dva reda nozli po boji, za bržu štampu, povećanu gustinu i neprozirnost, kao i bržu nadgradnju slojeva (reljefa), za trodimenzionalne teksture. Novi draft mod za štampu unapređuje sveukupnu efikasnost za korisnike kojima je potrebna brza štampa prototipa.

Sa vakuum stolom, radne površine 800x360mm, sada može da stane više, sa većim predmetima, maksimalne površine štampe 770x330mm. Vakuum pumpa omogućuje bolje prijanjanje predmeta za podlogu, obezbeđujući veliku preciznost i kvalitet štampe.

Pogodna za štampu na svim vrstama i debljinama papira, lepenki, kartona, raznih pločastih materijala, kao i transparentnih materijala poput supstrata PET ABS i polikarbonata, juvidura, pvc-a, perspex-a, klirita, pleksiglasa, stakla, prizmi, kao i mekanih materijala eva-pena, koža, tkanina, i tvrdih kao drvo, guma, aluminijum, metal, keramika, staklo, kamen.

Koristi se za komercijalnu štampu sa personalizacijom na raznim vrstama promotivnog materijala – hemijske olovke, upaljači, luksuzne vizit karte, privesci, novčanici, nakit, agende, maske za mobilni, laptop, magneti, diplomski radovi, a sve to sa dodatkom raznih specijalnih efekata dobijenih lakom i belom i do 16 slojeva, što pravi reljefasti efekat i do 6-7mm visine i daje zapanjujuće vizuelne efekte.

Mogućnosti su neograničene.

Radna ploča sa vakuumom: 800x360mm
Maksimalna površina štampe: 770x330mm
Štampa 7 boja ECO-UV 4: CMYK + BELA + LAK SJAJ / MAT